Наш проєкт із напрацювання моделі міського фонду культури на прикладі Фонду культури Львова завершився, й усі охочі могли чи можуть ознайомитися з його результатами — описаною у звіті базовою моделлю https://bit.ly/3dI7m6Q.

Але процес створення Фонду культури Львова триває. Втілення ідеї у новій інституції не можливе без підтримки, тож ми цінуємо відгуки представників середовища культури та інших сфер, зі Львова й з-за його меж — тих, хто розуміє, що муніципальний фонд культури може підсилити сферу і сприяти змінам у наших містах.


Сьогодні про фонд і магію — Оксана Дащаківська, керівниця Західноукраїнське представництво Міжнародного фонду “Відродження”:
«Креативна економіка, креативні та культурні індустрії, враження, емоції — те, що стає трендом для культури, і вже навіть не лише її — це вже і складова економіки. Але поза трендами, індустріями залишається магія спільної ідентичності, мови, емоцій та осяянь, що нам дарує культура та мистецтво. Я за фонд культури, бо він здатен провокувати та підтримувати магію!».

Поділитися