Як справи? Запрошуємо на чергову онлайн-зустріч циклу #яксправивкультурі із Паоло Монтемурро Paolo Montemurro – директором materahub у місті Матера (Італія).

Materahub – інституція, що підтримує культурний та креативний сектор через розбудову потенціалу середовища, особливо орієнтуючись на сталість культурних проектів та організацій, інтернаціоналізацію та мережування на рівні ЄС. У 2019 Матера здобула титул Європейська столиця культури 2019 і Materahub брали участь у підготовці конкурсної заявки, консультації культурних операторів та митців, що займалися напрацюванням культурної програми ЄСК-2019.

Паоло відповідає за напрям співпраці та мережеву діяльність, управління проєктами та підтримку креативних галузей на національному та європейському рівнях. Під час нашої розмови Паоло розповість більше про роботу Materahub у культурному та креативному секторі, програму Матера – Європейська столиця культури 2019 та Світова спадщина ЮНЕСКО, а також про візію майбутнього Матери та переосмислення роботи сектору в часі пандемії.

Спікер говоритиме англійською. Трансляція відбудеться на сторінці Інститут стратегії культури у понеділок, 18 травня о 17:00. Ви зможете задати Ваші питання у коментарях під відео.

Також відмічайтесь у події, аби не пропустити початок. До зустрічі!

Поділитися