До онлайн проєкту «Як справи в культурі?..» долучається місто Люблін (Польща)! У понеділок, 25 травня о 17:00, поспілкуємось із Рафалом Козінскі — керівником мистецького та програмного відділу у Centrum Kultury w Lublinie.

Centrum Kultury — найбільша мультидисциплінарна інституція культури у східній Польщі, що зосереджує свою діяльність у напрямку мистецтва (театр, виставкова діяльність), промоції культури і культурного представництва. Тут відбуваються одні з найважливіших фестивалів міста та регіону, присвячені театру, кіно, музичні та освітні.

Серед них фестивалі Lublin Jazz Festiwal (квітень), Wielokulturowy Lublin (травень), Dźwięki Słów i Scena Młodych (червень), Konfrontacje Teatralne (листопад), Міжнародний з’їзд театрів танцю i Lubelski Festiwal Filmowy (листопад), Фестиваль фільмів жахів та фантастики SplatFilmFest, а також Фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez (грудень).

Рафал Козінскі розповість про найновіше дослідження CKL під назвою “Яке майбутнє культури? Культурні події в умовах пандемії” та поділиться результатами опитування, що покликані виявити потреби та виклики, з якими стикнулися представники культури міста в час пандемії та розповість як живе місто зараз. Поспілкуємось також і про те, як адаптувати культурні події до нових реалій і чи онлайн — єдина відповідь.

Розмова відбудеться польською мовою, без перекладу на сторінці Інститут стратегії культури. Відмічайтесь у події Як справи в культурі? На зв’язку Люблін, аби не пропустити початок. 🙂

Поділитися