У продовження циклу розмов #яксправивкультурІ? запрошуємо на онлайн-зустріч із Робертом Пясковскі Robert Piaskowski.

Філолог, соціолог, музикант, менеджер культури, в минулому – координатор розробки ключових тематичних платформ Krakowskie Biuro Festiwalowe (література, музика, кіно та аудіовізуальна індустрія), а також програми місцевих заходів у галузі культури. Є координатором Краківської кінокомісії, кінофестивалів Netia Off Plus Camera та Krakow Film Music Festival.

Також Роберт був відповідальним за процес здобуття Краковом титулу Міста літератури ЮНЕСКО. Керує виконанням Міської програми літератури ЮНЕСКО й організацією літературних фестивалів: Фестиваль Мілоша та Фестиваль Конрада. Член Наглядової ради Інституту стратегії культури.

З 2019 – Уповноважений мера Кракова з питань культури.

Роберт поділиться досвідом Кракова у його протистоянні пандемії: розповість про напрацювання програми Kultura Odporna (укр. Стійка Культура), найбільші виклики сьогодення для культурних процесів міста та як планують роботу і надалі. Зараз як ніколи важливо переймати досвід різних країн та розуміти процеси, що відбуваються навколо.

Трансляція відбудеться в понеділок, 11 травня о 18:00, на сторінці Інститут стратегії культури. Спікер говоритиме англійською мовою. У коментарях під відео можна задати власні питання англійською або польською мовами. Також відмічайтесь у події Як справи в культурі? На зв’язку Краків, аби не пропустити початок!

Поділитися