Ми підсумовуємо 2020 рік. Наші проєкти у 2021:

Конгрес культури — професійна дискусійна платформа для систематичного обговорення, ревізії та стратегування у сфері культури.

Фонд культури Львова. У 2020-му ми втілили проєкт-напрацювання міського фонду культури, в рамках якого було залучено 60 представників культурного середовища та розроблено комплексну модель майбутнього фонду. Наступний крок: рішення про створення нової інституції — Фонду культури Львова та успішне впровадження практики.

Культурна спадщина Львівщини. Перезавантаження. Дослідження і аналіз . Публічні зустрічі-обговорення, дослідження і аналіз щодо візій майбутнього пам’яток, що відібрали від Львівщини до Програми “Велике будівництво” у 16 населених пунктах Львівської області.

Art Resistentia — проєкт про опірність мистецтва. В рамках проєкту незалежні мисткині та митці, індивідуальні й об’єднані у групи, представлять мистецькі твори, що представляють чотири блоки: перфомативно-театральний, літературний, візуальний та музичний.

Modernism for the Future 360/365 — міжнародний дослідницько-мистецький проєкт із (пере)осмислення та популяризації архітектурної модерністичної спадщини. Упродовж весни-літа 2021 року за співпраці ІСК та партнерів із Литви, Бельгії та Чехії, дослідників та мешканців міста відбудеться 14 мистецьких резиденцій, серія освітніх подій та дискусій.

Дні мистецтва перфоманс у Львові — щорічний фестиваль акціоністського мистецтва. 

ХХІ Jazz Bez — міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики, що одночасно відбувається у Польщі та Україні у форматі музичного марафону.

Поділитися