Що для вас культура?

Нашу відеосерію #щодляваскультура завершує пан Петро Тимошик, оператор атракціону «Веселі гірки» у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Міркуючи про культуру, він говорить про риси, які проявляються у щоденних діях, звичках, у тому, що могло б видатися дрібницями, але таким не є.

Дякуємо пану Петру, а також всім, хто ділився з нами власним розумінням культури (попередні відео доступні у нашому блозі та ютуб-каналі). У чомусь наші уявлення нерідко збігаються, але щоразу кожен додає і щось своє — тож наш проєкт міг би тривати ще довго.

Координаторка відеопроєкту — Ліда Савченко-Дуда. Відео — Trofymuk Design & Photography, музика — Юрко Дуда.

Нагадаємо, ця тематична відеосерія стала можлива завдяки проєкту «Код Культури» від Інституту стратегії культури та Мистецька рада “Діалог” за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”. Крім відео із мешканцями/-ками Львова, проєкт мав інші складові — дослідницьку та дискусійну.

Із підсумками досліджень культурного контексту Львова можна ознайомитися тут https://bit.ly/3fsTZrc, а резюме дискусій про тренди й активізм у культурі, амбіції міст та статус культурної столиці знайдете тут https://bit.ly/3j2UGth.

#кодкультури

Поділитися