«Як справи в культурі? На зв’язку Вроцлав» — ми продовжуємо знайомити Вас із нашими партнерами та діяльністю інституцій культури з-поза меж України. У понеділок, 4 травня о 17:00 поспілкуємось у онлайн режимі із Домінікою Кавалеровіч Dominika Kawalerowicz — програмною директоркою Strefa Kultury Wrocław.

Для реалізації програми Вроцлав — Європейська столиця культури 2016 адміністрація міста об’єднала зусилля двох організацій: Вроцлав 2016 та Центр мистецтва «Impart» — у 2018 році ці інституції об’єднано у нову організацію Strefa Kultury Wrocław. SKW займається розвитком культури в місті за напрямами: місця, фестивалі, програми.

Домініка — випускниця кафедри культурології Вроцлавського університету та програми післядипломної освіти «Академія керівників культури» Краківського економічного університету, клас професора Хауснера. Зі студентських часів працює з НУО, з 2012 року — в офісі Європейської столиці культури Вроцлав 2016 на посаді керівниці Програмного відділу, а з 2018 року очолила відділ вже у Strefa Kultury Wroclaw.

Під час зустрічі Домініка розповість про роботу над програмою Культурна столиця Європи, як виглядає процес соціалізації культури у Вроцлаві, налагодження діалогу та співпраці між чиновниками та громадою. Крім того, розповість про стратегію закладів культури в пандемічних умовах та про кроки, які вживає рада міста для підтримки культурного середовища.

Домініка говоритиме англійською. Трансляція відбудеться на фб-сторінці Інститут стратегії культури. Усі учасники зможуть поставити запитання у коментарях англійською або польською мовою.

Також відмічайтесь у події Як справи в культурі? На зв’язку Вроцлав, аби не пропустити початок трансляції.

Минулого понеділка ми спілкувалися із Анною Чижаускене – культурною менеджеркою із Каунаса, керівницею програми організації Kaunas 2022 / Каунас — Культурна столиця Європи 2022. Трансляція тут.

До зустрічі!

Поділитися