Наглядова рада ІСК – постійно діючий орган інституції, що дає оцінку діяльності Інституту, надає експертні консультації та слідкує за подальшим розвитком установи. 

До Наглядової ради Інституту входять досвідчені експерти і експертки сфери культури з Польщі, Великобританії та України: Кшиштоф Май, Роберт Пясковський, Роберт Палмер, Оксана Форостина, Борис Захаров, Віра Балдинюк, Софія Дяк, Олександр Кобзарєв. 

Інститут публічно висвітлює звітну інформацію – це важливо для забезпечення прозорості і правомірності нашої роботи. До Вашої уваги – відгуки членів та членкинь Наглядової ради про діяльність Інституту у минулому році.

Оригінальні розгорнуті відгуки у вкладеннях.

Кшиштоф Май
генеральний директор Strefa Kultury Wroclaw

Дуже істотним є те, що Інститут стратегії культури ініціює та підтримує міжнародні проєкти, продовжує та розвиває співпрацю із Вроцлавом та Краковом, але також і вступає у нові партнерські відносини, до прикладу, з інституціями Каунаса.
Також гучні аплодисменти за площу Ринок, 42! Ваш спільний голос та позиція зберегти культуру у центрі міста заслуговує визнання і шани!

Роберт Пясковський
Уповноважений представник мера Кракова з питань культури
в минулому програмний директор Krakowskie Biuro Festiwalowe

Мене вражає ідея Конгресу Культури, що відбувся у жовтні; я пишаюся вами і тим, що мав можливість на власні очі бачити Конгрес, якість дискусій, престиж гостей, його незвичне місце проведення, а також думки, що лунали зусібіч. Проводячи партнерські українські та польсько-українські освітні програми цього року [2019], ви стали не лише інституцією, а справжнім мозковим центром.
Мушу підкреслити, що діяльність Інституту є дуже надихаючою для Кракова, адже для нашого міста також була б доцільною інституція, яка б здійснювала моніторинг культурної стратегії міста, дослідження, організовувала міжгалузеві конференції. 

Оксана Форостина
ТАО, співзасновниця Yakaboo Publishing

Працюючи у марґіналізованій увагою медіа сфері та маючи об’єктивно менше можливостей у країні, де матеріальні та людські ресурси в гуманітарній сфері відтягує на себе столиця, Інститут спромігся заявити про себе на національному рівні.
Команда Інституту демонструє спроможність підтримувати та розвивати професійне середовище, пожвавлювати горизонтальні зв’язки у спільноті, долаючи її внутрішні суперечності та створюючи капітал довіри.

Поділитися