Якою бачать свою аудиторію культурні інституції Львова? Яким типам активностей надають перевагу? Які джерела фінансування використовують? Як взаємодіють з іншими культурними інституціями? Як виглядає мережа таких інституцій у місті: чи сильні зв’язки у ній, наскільки вона стійка, ієрархізована; які інституції є центральними вузлами? Чи можемо говорити про успішність децентралізації культури у Львові?

Відповіді на ці запитання дають результати першого етапу дослідження сфери культури міста — власне інституцій культури, яке провів Інститут стратегії культури у 2019 році. У понеділок 16 грудня запрошуємо на зустріч-презентацію перших результатів. Початок о 18:30, локація – офіс ІСК, пл. А. Міцкевича 6/7.

У межах дослідження «Культурний ландшафт Львова: інституції, активності, взаємодії» було зібрано інформацію про (спів)творців сфери культури у Львові (культурні інституції) та розроблено і запропоновано інструментарій для аналізу цих даних.

Презентуватимуть:
Мар’яна Куземська
– координаторка напрямку стратегування, дослідження та освіти Інституту стратегії культури.
Наталя Отріщенко – соціологиня (Центр міської історії).
Інга Козлова – соціологиня (УКУ).

ІСК продовжує роботу в дослідницькому напрямі, що є одним із пріоритетних для Інституту та відповідає пріоритетам Стратегії розвитку культури Львова 2025.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/doslidzhenniaISC
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/2407665176123414/
До зустрічі!

Поділитися