18 вересня у рамках спецпрограми UnderLitMove Офісу Львів – місто літератури ЮНЕСКО відбудеться дискусія “Слово культурної політики” за участі запрошеного учасника Алана Уотерса – мера міста Норвіча (Велика Британія) та директорки Інституту стратегії культури – Юлії Хомчин. Запрошуємо послухати, поспілкуватися та висловити власне бачення того, як твориться культура на рівні муніципальному та про “больові точки” цього процесу у своєму місті.

Алан Уотерс – мер міста Норвіч, що належить до Мережі Міст літератури ЮНЕСКО, працював у Лондоні у відділі інформації міської ради на посаді менеджера та курував навчальні програми для працівників державної та громадської сфер. Також Алан є дійсним членом організацій “New Anglia Local Enterprise Partnership”, “Norwich Airport”, “Norwich Business Improvement District” та “Cultural Cities Enquiry”.

Юля Хомчин – виконуюча обов’язків директора Інституту стратегії культури, депутатка Львівської міської ради, керівниця ГО “Інститут актуального мистецтва”, раніше – керівниця відділу промоції Мистецького Об’єднання “Дзиґа”. Львівська культурактивістка, що має багаторічний досвід в культурній сфері міста Львова.

Дискусія відбудеться 18 вересня у офісі Інституту стратегії культури за адресою: пл. А. Міцкевича 6/7. Початок о 18:00.

UnderLitMove – програма публічних подій від партнерських міст літератури в рамках 26 Форуму видавців. До Львова в рамках цієї події прибувають представники п’яти міст літератури ЮНЕСКО: Edinburgh City of Literature, Nottingham City of Literature, Norwich City of Literature (Велика Британія), Literaturstadt Heidelberg (Німеччина) та Kraków Miasto Literatury UNESCO (Польща).

upd. відео з прямої трансляції доступне за посиланням.

Поділитися