«Український Зріз» відвідала президентська делегація! Цих вихідних наш проєкт — виставку сучасного українського мистецтва у Каунасі — оглянули президент Литви Ґітанас Науседа, президент Польщі Анджей Дуда і президент Латвії Егілс Левітс. Долучилися й перші леді Діана Науседа і Андра Левіте.

Подія відбулась в рамках міжнародного симпозіуму «Idea of Europe», метою якого є переосмислення геополітичних, культурних та ментальних змін останніх десятиліть. Його відкрили обговоренням за участю лідерів п’яти країн — Литви, Латвії, Польщі, Румунії і України — про майбутнє Європи і що сьогодні означає бути європейцем. Президент Володимир Зеленський долучився онлайн.

Вдячні команді Kaunas 2022 за організацію відвідин, а країнам-партнерам — за підтримку і допомогу Україні у протистоянні агресору!

Триєнале «Український Зріз» UKRAINE! UNMUTED реалізують Інститут стратегії культури, ГО «Інститут актуального мистецтва» й «Вірменська 35» за підтримки Львівської міської радиЗМІН ФундаціїМіжнародного фонду «Відродження» та литовських партнерів Kaunas 2022. 

Поділитися