Протягом літа й осені ІСК разом з Майстернею практиків культури УКУ провели низку зустрічей «ШтабКультура», під час яких ми обговорювали у різних середовищах — театральних, музичних, мистецьких та ін. — актуальні проблеми та виклики сфери.

Відтак на цій основі нова програма Майстерні була адаптована до сучасних реалій, а водночас виявила, що її ядром має стати опрацювання нового досвіду, набутого в останні пів року. Це буде лабораторія, де разом з учасницями та учасниками будемо ділитись персональним, інституційним і суспільним досвідом, вчитися з ним працювати та спільно рефлексувати, аби перетворити набуте у нові знання та інструменти відбудови нашої країни.

Це буде лабораторія, де разом з учасницями та учасниками будемо ділитись персональним, інституційним і суспільним досвідом, вчитися з ним працювати та спільно рефлексувати, аби перетворити набуте у нові знання та інструменти відбудови нашої країни.

До участі запрошуються практики культури зі Львова й інших міст країни, які після 24 лютого релокувались до Львова. Аплікант(к)и з інших міст можуть подавати заявки на участь, втім програма не забезпечує доїзд та проживання. Програма побудована за модульним принципом. З жовтня по грудень 2022 року відбудеться 7 дводенних модулів, які плануємо на п’ятницю-суботу або суботу-неділю в очному форматі на кампусі УКУ.

Реєстрація на Майстерню за посиланням: https://bit.ly/3DsQRdI.

Роботою Майстерні опікуватимуться тренерки з Кафедри культурології УКУ та Інституту стратегії культури за підтримки ЗМІН Фундації.

Поділитися